• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ракетомоделювання. Участь у Чемпіонаті України серед молодших школярів

Ракетомоделювання. Участь у Чемпіонаті України серед молодших школярів

2016-05-20

З 15 по 20 травня 2016 року у м. Чернігів на аеродромі Чемер відбувся Чемпіонат України серед молодших школярів. Збірну м. Харків представляла команда з двох спортсменів: Жук Олександр, Ковальов Богдан; тренер Крупицький Ю.О., суддя-хронометрист Ткачук В.

У результаті команда у загальнокомандній першості здобула бронзові медалі, посіла третє місце, вперше за час незалежності України.

В особистій першості Жук Олександр став чемпіоном змагань, золота медаль в класі моделей ракет на тривалість польоту Салют. Члени команди виконали норматив спортивного звання "Кандидат майстра спорту".

У загальній скарбничці призових місць команда виграла: перше місце в класі моделей ракет Салют, третє місце в найскладнішому класі моделей ракет - напівкопія.

Ковальов Богдан виграв перше місце в шоу моделях, Жук Олександр друге місце в шоу моделях.

Тренер команди Крупицький Ю.О. зайняв четверте місце в Етапі Кубка України Кубку Чернігова в класі моделей ракет на тривалість польоту з гальмівною стрічкою С6А.

Тренером команди Крупицький Ю.О. встановлений рекорд України в класі моделей ракет на тривалість польоту з гальмівною стрічкою С6С.

Кiлькiсть переглядiв: 81